NOTD; ANNY Green Racing Drag

3

Laatst vertelde ik, dat ik vind dat vrolijke lichte kleuren ook nog in de winter gedragen kunnen worden. Dat betekent niet dat ik donkere kleuren niet echt winters vind! In de winter draag ik het liefst donkere kleuren op mijn nagels. Oh, en ik weet dat het nog herfst is hoor, maar kom op.. als we het weer moeten geloven is het winter!

1

 

Dit prachtige groene lakje heb ik vorig jaar gekocht bij de Douglas. Het merk Anny was daar net nieuw en een vriendin raadde mij aan het eens uit te proberen. Ik kocht toen Green Racing Drag. Wat een mooi lakje he? Het vind ik persoonlijk erg mooi. Weer eens wat anders dan de gebruikelijke ronde potjes.

4 3 2

 

Ik ben echt gek op dit lakje van Anny. Je hebt maar twee laagjes nodig, het kwastje lakt erg fijn, de nagellak droogt heel snel en hij blijft daaaaagenlang zitten. Ik heb twee dunne laagjes aangebracht, maar hij dekt ook bij één laagje. Als je dit merk nog niet kent, of er nog geen lak van hebt geprobeerd raad ik je zeker aan om dat te doen! Er is keuze uit superveel kleuren en de prijs valt ook mee (volgens mij kocht ik dit lakje voor €9,90).

Wat vinden jullie van de kleur, en kenden jullie de lakjes van Anny al?

Advertenties

22 thoughts on “NOTD; ANNY Green Racing Drag

  1. Mooi kleurtje ! heb zelf de stylenomics van Essie , is zwart-groen en vind ik ook perfect voor de winter :) je kan trouwens érg mooi lakken , wauw !
    xoxo A.

  2. Ik kende de lakjes van Anny nog niet, maar het is ook niet echt mijn kleur hihi. Ik ben meer van de nude kleuren en de roze kleuren enso (:

  3. Ik vind het een heel mooi lakje! Ik hoorde al veel goeds over Anny. Mijn beste vriendin heeft er ook twee lakjes van en die is er ook al zo tevreden over. Ze hebben ook veel mooie kleuren. x liefs

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s