DUPE: OPI Thanks a Windmillion – Rimmel London 60 seconds

IMG_8500Een paar weken geleden zette ik het prachtige nagellakje OPI Thanks a Windmillion op mijn beauty wishlist. Ik wilde dit lakje supergraag hebben dus ben meteen alle verkooppunten in Utrecht afgegaan om ‘m te zoeken. En ik kon ‘m helemaal nergens vinden! Helemaal teleurgesteld besloot ik toen maar een ander lakje voor mijzelf te kopen. Toen ik bij Rimmel stond te kijken zag ik een kleurtje die wel heel erg leek op Thanks a Windmillion. Ik had het idee dat deze net iets groener was, maar vond ‘m alsnog heel erg mooi. Die nam ik dus gauw mee! Nou, een paar dagen later vierde ik mijn verjaardag met drie vriendinnen en kreeg ik dus serieus OPI Thanks a Windmillion cadeau! Vriendinnetje Marijke had ‘m gewoon in Eindhoven gevonden bij de Douglas. Ik was ZO blij. Maar de kleuren leken wel heel erg op elkaar… Dat wilde ik op mijn nagels testen!

Mijn nagelriemen zijn nogal geïrriteerd door het vele afwassen, dus daarom wat rood/paarsig!

IMG_8506

OPI Thanks a Windmillion
Inhoud: 15 ml
Prijs: €14,25
Dekking: 2 laagjes
Kwastje: smal en recht

IMG_8509

Rimmel London 60 seconds nail polish(ik denk kleur 2355?)
Inhoud: 8 ml
Prijs: €4,99
Dekking: 2 laagjes
Kwastje: breed en rond

Zelf vind ik de lakjes van OPI fijner in gebruik. Ze lakken fijner en droger naar mijn idee ook een stuk sneller. Maar… Als ik puur en alleen naar de kleur kijk, kan ik gewoon niet kiezen! Ze zijn gewoon exact hetzelfde! Niemand zag dat ik twee verschillende lakjes op mijn nagels had.

IMG_8512

Ik heb de nagellak één dag opgehouden en vrij veel in het huis gedaan en ik heb gedoucht. ’s Avonds werd het duidelijk welke (zonder base- of topcoat) het beste was. En uiteindelijk heeft het lakje van OPI gewonnen! De nagellak van Rimmel was een klein beetje gaan chippen. Echt maar een heuuul klein beetje hoor, maar OPI zat er nog perfect op.

Als ik naar gebruiksgemak, houdbaarheid en inhoud kijk zou ik voor OPI gaan. Toch is het lakje van Rimmel wel een heel erg goede dupe! Ze zien er gewoon precies hetzelfde uit. Dus, als je €14,25 te duur vind voor een lakje, moet je zeker even bij een drogisterij gaan kijken voor de dupe!

Voor welke zou jij gaan?

Advertenties

28 thoughts on “DUPE: OPI Thanks a Windmillion – Rimmel London 60 seconds

  1. Oooooh ze lijken inderdaad perfect op elkaar, in het potje nog niet eens zo heel erg, maar op je nagels wel!

  2. Heel erg mooi kleurtje! Ik heb een vergelijkbare kleur van OPI, vorig jaar in de Pirates of the Caribbean collectie gekocht. Weet de naam van de kleur niet helemaal precies meer.

  3. Wat betreft de kleur maakt het echt niet uit nee, haha! Toch ga ik ook voor OPI, want de houdbaarheid is beter, het lakken werkt fijner, het potje is mooier, het kwastje en dopje ligt beter in de hand.. OPI is gewoon in ALLES top. Al verdient Rimmel in mijn stash wel een verdiende tweede plaats.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s