Rijstnoedels met garnalen en kokos!

IMG_8356
Ik heb weer een lekker, makkelijk en erg gezond recept voor jullie! Echt geloof mij jongens; dit is lekker. Binnen enkele minuten staat er echt iets heel goeds op tafel. Als je net als ik gek bent op garnalen en kokos, is dit zeker iets voor jou. 

Ingrediënten (4 pers.)
• 25 garnalen
• 2 eetl. sesamolie
• 2 tenen knoflook (persen)
• 2 stengels citroengras (snij in klein stukjes)
• stukje gember (schillen en raspen)
• 1 rode chilipeper (dunne ringetjes)
• 50 g santen
• 2 eetl. tamarisaus
• 1 eetl. vissaus
• 250 g rijstnoedels
• koriander als decoratie
• 1 limoen (snijd in vieren)

Bereiding
1. Was de garnalen. Verhit de sesamolie in een pan en fruit de knoflook, citroengras, peper en gember. Voeg dan 1 ¼ dl kokend water en de santen toe. De saus moet vrij dik worden. Houd de saus ongeveer 5 min tegen de kook aan. Niet laten koken! Voeg dan de garnalen ook toe.
2. Roer de tamarisaus en de vissaus dan door de saus en de garnalen.
3. Kook de noedels volgens het voorschrift op het pak.
4. Serveer dan de rijstnoedels en de garnalen met saus op een bord. Strooi er ter decoratie wat koriander over, leg de limoen op het bord en klaar ben je!

IMG_8363

Advertenties

13 thoughts on “Rijstnoedels met garnalen en kokos!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s