Favorite Decoration

IMG_8350

Zoals jullie eerder al hebben gezien heb ik nog niet veel decoratie in mijn kamertje. Maar de decoratie die ik heb, vind ik echt super! Zeker deze drie groene potten met daarop thee, koffie en suiker geschreven. Deze drie potten zijn ooit nog van mijn oma geweest en nadat zij overleed heeft mijn vader ze meegenomen. Toen hij laatst ging samenwonen mocht ik wat spullen uitkiezen die ik van hem wilde hebben en ik koos onder andere deze drie potten. Er zaten serieus nog restjes koffie, thee en suiker in!

IMG_8349

Ik weet niet waarom, maar ik vind deze potten echt heel mooi. Normaal zou ik niet gauw iets kopen of uitkiezen in de kleur groen, maar sinds ik deze potten heb ben ik groen meer gaan waarderen. Ze hebben echt een retro uitstraling (logisch, ze zijn oud) door de vorm en de kleur. In de theepot bewaar ik thee, in de suikerpot mijn dagelijkse make-up spullen en in de koffiepot bewaar ik bonnetjes. Ik heb de potten achter het glas gezet in mijn kast, zo zijn ze goed te zien maar maken ze niet deel uit van de ‘hoofddecoratie’. Ik vind ze vooral ook zo bijzonder omdat ze van mijn oma geweest zijn, dat maakt ze nog net wat specialer.

IMG_8347 IMG_8302

Wat vinden jullie van de potten?

Off-topic: Jullie hebben vast gemerkt dat er gisteren geen artikel online stond… Dit komt doordat ik het heel druk heb met stage en steeds erg laat thuis ben. Soms ben ik gewoon te moe om nog iets te doen! Ik vind het heel jammer en probeer in het weekend dan ook zo veel mogelijk vooruit te schrijven, maar soms lukt dat niet voor heel de week. Hopelijk begrijpen jullie dat!

Advertenties

24 thoughts on “Favorite Decoration

  1. Die potten zijn echt waanzinnig!
    Wat gaaf dat ze van je oma geweest zijn.

    Dat er soms geen artikel online komt begrijpt iedereen wel, en het geeft ook niet.

  2. Super mooi die potten! :) Is het kleurtje van het bedrijf waar ik nu werk haha. En natuurlijk is het niet erg dat je geen berichtje plaatst, stage is super vermoeiend!

  3. Ik vind ze niet zozeer “mooi” ofzo, maar het is altijd gaaf om een bepaalde eyecatcher te hebben (zeker als je verder niet veel decoratie hebt, kan dit heel mooi zijn) en het feit dat ze van je oma zijn geweest draagt nog bij aan het speciale effect. Over het geheel gezien vind ik ze dus wel erg tof!

  4. Super leuke potten, mooi kleurtje ook! En ach, een keertje een blog minder maakt toch ook niet uit, stage is nou eenmaal vermoeiender dan je denkt!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s