Moving Day #2

Ik had jullie een blogpost beloofd waar ik mijn kamer met meubels zou laten zien. Helaas heb ik het gisteren zo druk gehad dat toen we klaar waren het al donker was! Ik kon dus niet echt meer goed foto’s maken. Mijn kamertje is nu wel zo goed als af en ik heb er zelfs al één keer geslapen. Ik typ dit zondagavond, dus ik kan jullie nog niet vertellen hoe mijn eerste nacht was, maar het zal vast wennen zijn geweest haha!

Gisteren heb ik samen met mijn ouders en Tim alle meubels in elkaar gezet. Terwijl mijn moeder en ik naar de Ikea reden om twee kasten te kopen, hebben mijn vader en Tim het bed en de tafel+stoelen klaargezet. Het liep gelukkig wat soepeler allemaal dan zaterdag en het is echt supermooi geworden in mijn kamertje. Volgend weekend moeten er nieuwe gordijnen worden opgehangen (er hangen nu felroze gordijnen…) en wordt er een lamp aan het plafond gehangen. Ik heb nu maar licht van één kleine lamp, aangezien er één kapot is gesprongen. Het is nu dus erg sfeervol en romantisch in mijn kamer (lees: veel te donker).

Ik heb het heel druk gehad met inrichten etc. dus daarom staat er vandaag niet echt een fatsoenlijke post online, sorry daarvoor! Morgen staat er weer een wat uitgebreider artikel online.

Hebben jullie een fijn weekend gehad? Hopelijk niet zo druk al de mijne!

Advertenties

14 thoughts on “Moving Day #2

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s