Boyfriend Tag

IMG_1710

Op de blog van oud-klasgenootje Nieke zag ik een hele grappige tag. Namelijk een aantal vragen over Nieke die haar vriend moest beantwoorden. Dus bijvoorbeeld: wat is haar lievelings taart, welke schoenmaat heeft ze, etc. Heel grappig om te lezen of hij veel van haar wist! Al meer dan 4,5 jaar heb ik een relatie met Tim en ik ben heel benieuwd hoeveel van dit soort dingen hij van mij weet. Hopelijk toch wel vrij veel na bijna 5 jaar…

Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar?
Haar laptop of telefoon, of allebei haha #multitasking
Ik: Al is dit niet precies het antwoord wat je op deze vraag zou moeten geven, klopt het wel. Ik zit altijd met mijn MacBook op m’n schoot voor de tv.

Jullie zijn uit eten, wat voor dressing doet zij door haar salade?
Honing mosterd
Ik: Gatver, dat vind ik helemaal niet lekker! Ik gebruik alleen olijfolie en azijn.

Noem iets wat ze niet lust:
Kippenlever
Ik: Klopt, ik vind het zo smerig!

Jullie zijn uit eten, wat bestelt ze te drinken?
Cola Light
Ik: Ik drink al zolang ik weet Cola Light. Ik vind gewone cola gewoon veel te zoet.

Wat is haar schoenmaat?
41
Ik: Geen wonder dat hij dit weet… Schoenen kopen is al-tijd een drama bij mij. Bijna elke winkel koopt per model maar één of twee paar maat 41 in. En laat die nou altijd uitverkocht zijn…

Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn?
Mijn t-shirts
Ik: Haha, deze steel ik altijd. Heerlijk om in zo’n groot shirt te slapen. Ik had er laatst 15 van hem in mijn kast liggen… oeps. Hij heeft meteen meer dan de helft mee naar huis genomen.

Wat is haar favoriete broodje?
Brie met honing
Ik: Klopt niet echt. Dit is zijn favoriete broodje… Maar ik heb geen favoriet broodje en ik vind deze wel erg lekker, dus oké. Dit vergeef ik hem.

Noem iets wat ze elke dag zou eten als het kon:
Waffeleier
Ik: Dat zijn overheerlijke ‘koekjes’ uit Duitsland. Een soort wafel waar dan iets chocoladeachtigs in zit. Google het maar een keer! Ze zijn in ieder geval erg verslavend.

Wat is haar favoriete ontbijtje?
Broodjes, croissants, eitjes, kaas, jam, etc.
Ik: Ik moest echt lachen om die ‘etc.’ Mijn favoriete ontbijt is namelijk erg uitgebreid. Ik hou ervan om ’s ochtends veel te eten! Dus inderdaad met veel broodjes, croissantjes en een eitje. Heerlijk!

Wat is haar favoriete muziek?
Rockbands (Billy Talent, Linkin Park, Hurt, Kings of Leon) maar ook ‘pop-artiesten’ (Adele, Jessie J, Christina Perri, Kelly Clarkson)
Ik: Mijn muzieksmaak is best vreemd. Ik ben fan van veel rockbandjes en ga ook graag naar festivals en concerten, maar ik luister ook erg graag naar artiesten als Adele, Jessie J, Anouk, Pink en Kelly Clarkson.

Wat is haar favoriete sportteam?
PSV
Ik: Pff, ik heb een hekel aan voetbal. Ik heb geen favoriete sportteam.

Welke kleur hebben haar ogen?
Blauw
Ik: Het zou ook wel heel erg zijn als hij dat na bijna 5 jaar nog niet zou weten.

Wie is haar beste vriendin?
Tessa
Ik: Tessa en ik kennen elkaar echt al jaren. In groep 4 werden we echt beste vriendinnetjes, maar volgens Tessa’s moeders speelden we toen we een jaar of 4 waren ook al met elkaar. Zij is typisch zo’n vriendin die er altijd al is geweest en ook altijd zal blijven!

Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet?
Zeuren
Ik: Tim kan echt ontzettend zeuren. Hij is echt die zeurkous in de relatie, hoewel dat normaal gesproken de vrouw is.

Waar is ze geboren?
Nijnsel
Ik: Whut?! Hoe komt hij hier nou bij? Ik woon al heel mijn leven in Eindhoven en ben zelfs in de slaapkamer van mijn ouders geboren! In het zelfde huis als waar we nu wonen. Mijn oma woont in Nijnsel, maar zelfs mijn moeder is daar niet geboren. Dit is pijnlijk.

Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet?
Cheesecake/monchou-taart
Ik: Wederom noemt hij hier zijn eigen favoriet. Ik denk dat we gewoon te vaak dingen eten die hij lekker vindt en te weinig dingen die ik lekker vind. Mijn favoriete taart is rijstevlaai met slagroom.

Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan?
Handbal, kickboxen, zumba, fitnes.
Ik: Klopt allemaal. Hij vergeet alleen dat ik als piepjong meisje ook ballet en turnen heb gedaan.

Wat zou ze uren kunnen doen?
Series kijken en internetten
Ik: Oeps, dit klopt helaas wel. Ik kijk echt te veel series. Ik kijk ze ook altijd 100 x opnieuw. En ik zit per dag ook echt veel achter het internet. Dat moet ook wel als je een blog bijhoudt, toch?

Wat is een uniek talent dat ze heeft?
Doorzettingsvermogen
Ik: Dat klopt ook. Als ik iets wil ga ik er ook voor. Ik hou het vaak ook vol, ook al heb ik het heel druk of loopt iets niet zoals ik het zou willen.

Al met al heeft hij het redelijk gedaan. Ik had wel verwacht dat hij zou weten waar ik ben geboren, ik bedoel… HALLO?! Dat hoor je toch gewoon te weten van elkaar? Ach, hij heeft zijn best gedaan.

Voel je vrij deze tag over te nemen!

Advertenties

28 thoughts on “Boyfriend Tag

  1. Haha deze tag vind ik zo leuk! Herkenbaar dat hij vaak dan dingen noemt die hij lekker vind en het dan jou favoriet niet is, maar dat je het wel lekker vind (beetje vage uitleg maar ik hoop dat je snapt wat ik bedoel haha) Rijstevlaai is trouwens erg lekker hihi

  2. Wat een leuke tag! Wat erg dat die niet weet waar je bent geboren hahaha! Dat van de schoenmaat dat weet mijn vriend ook zeker, heb zelf een 41,5, maar kan gelukkig meestal wel een 41 aan. Anders was het een nog grotere ramp met schoenen kopen.

  3. Wat een ontzettend leuke tag! Ik heb de vragen overgenomen en doorgestuurd naar mijn vriendje. Ik ben benieuwd of hij ze gaat beantwoorden en vooral WAT hij zal antwoorden :-)

  4. Ik moest stiekem wel lachen om de reactie over je geboorteplaats. :$

    Jammer dat ik vrijgezel ben want ik zou hem graag overnemen, hij is erg leuk!!!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s