OOTD: De Bloopers van 2012

9

Oké, ik ga jullie wild uit een mooie droom wakker schudden: ik sta niet op elke foto zo geweldig goed als jullie denken… I know, wereldschokkend… Nee, grapje. Maar ik heb dus tussen de tientallen foto’s die voor één enkele outfitpost gemaakt worden ook een hoop slechte foto’s zitten. Tijd om de “bloopers” van 2012 eens op een rijtje te zetten!

5 4

First things first: niet door hebben dat er al foto’s gemaakt worden. Even nog lekker de mondhoeken strekken, het vestje rechttrekken en de haren even uit het gezicht strijken.

2 3

Tijdens de oh zo wilde “fotoshoots” moeten mijn kleren af en toe weer even gefatsoeneerd worden. Knoopjes dicht.. shirtje terug in de broek. Fijn dat mijn persoonlijke fotograaf dat even vast heeft gelegd.

9

En daar gaan we weer! Na al dat gelach weer even de mondhoeken strekken en ontspannen.

8

Moet je poepen?! Hier was mijn broek zeiknat geworden omdat ik op het natte bankje was gaan zitten. Juist fotograaf, gewoon doorklikken.

6 11

Verveeld raken af afgeleid zijn. Op de tweede foto zag ik onze kat uit het bovenraam klimmen, dat was niet de bedoeling.

7

Zombie-apocalyps!

1

Zijn we klaaaaar? Nee Laura, nog één laatste foto.

Dat waren ze, de ergste bloopers van dit jaar! Wat kan ik toch stomme koppen trekken. Ik heb dit jaar nog niet gek veel OOTD artikelen geplaatst, dus vandaar dat het er niet heel veel zijn. Volgend jaar vast meer!

Advertenties

15 thoughts on “OOTD: De Bloopers van 2012

  1. Hahaha super leuk om te zien. Tussen de tig foto’s die ik altijd maak kan ik op een gegeven moment niet meer serieus blijven en heb ik standaard aan het einde van de rit allemaal gekke bekken foto’s. Misschien ook wel eens leuk dat ik die ga posten :-)

  2. Haha, dit is echt geweldig! Dit heb ik ook als iemand anders foto’s van mij maakt, die klikt dan op het verkeerde moment, met een zelfontspanner kun je het zelf inschatten.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s